гр.София, кв. Витоша

РАЗПРОДАДЕНО!

“Елегант Витоша” е жилищна сграда намираща се на ул. Слав Караславов №15 и е със застроена площ от 2 400 кв.м. Строителството започна през месец април 2017г. и се очаква сградата да бъде въведена в експлоатация до май на 2020г.

Отличава се с бърз и лесен достъп до центъра на града, летището и околовръстния път. Намира се до главния булевард Симеоновско шосе в кв. Витоша, точно между два затворени комплекса – Макси и Сите Жарден. В близост има два големи супер маркета – Фантастико и Кауфланд.

Стените в апартамента са на фина шпакловка, под – замазка, тераса – висококачествен гранитогрес и луксозни парапети, ПВЦ дограма Trocal с панорамни прозорци от троен стъклопакет (4 сезона + бяло + КА стъкло), блиндирана външна врата. Общите части ще са луксозно завършени с гранит, алуминиеви парапети и един хидравличен асансьор. Външна изолация на стените 10см. Отоплението е посредством природен газ. Перфектно качество на строителството с използвани най-модерни технологии и материали при изграждането.

Предлага се възможност за разсрочено плащане до завършване на сградата без оскъпяване.