На едно обаждане от мечтания дом:

Заведение В Идеален Център

гр. Благоевград

Страхотно предложение!

Работещо заведение с наемател в топ центъра на гр. Благоевград в нова офис сграда с площ от 138 кв.м. + 40 кв.м. тераса. Състоящо се от кухня с три помощни помещения към нея, зала за хранене, склад, помещение предназначено за умивалня, две тоалетни за клиенти и още една за персонала.

 Намира се в близост до окръжно следствие, районна и окръжна прокуратура, районен и окръжен съд, административния съд, градската градина, община Благоевград, мол Благоевград, търговската улица и множество офиси на адвокати, нотариуси и ЧСИ.

Цена:265 000€

Заведение В Идеален Център

Тип имот

Заведение

Апартаменти

Бани

Площ

178

m2

Местоположение

ул. д-р Христо Татарчев 33А

Телефон за бърза връзка
Сподели в социалните мрежи:

Информация

Сградата е предвидена с луксозни общи части, красива фасада, подземен и външен паркинг. Районът е изключително оживен, местоположението на сградата е с добра локация и отлична видимост.

Заведението се продава, както следва: под – едър гранитогрес, стени в кухнята – фаянс, стени на залата за хранене латекс, напълно оборудван санитарен възел. Отговарящо на всички изисквания и със статут на заведение.

Материали

Етажно разпределение

Съдействие за покупка на имот с ипотечен кредит

Ние от Елегант Билд предлагаме съдействие при желание от Ваша страна да закупите някой от нашите имоти с ипотечен кредит, като ще ползвате преференциални условия и персонално обслужване!