На едно обаждане от мечтания дом:

Партерен Офис С Лице Към Пътя

гр. Благоевград

Партерен офис в центъра на Благоевград с голямо лице към ул. д-р Христо Татарчев.

Сградата е предвидена с луксозни общи части, красива фасада, подземен и външен паркинг. Районът е изключително оживен, местоположението на сградата е с добра локация и отлична видимост. Намира се в непосредствена близост до окръжно следствие, районна и окръжна прокуратура, районен и окръжен съд, административния съд, градската градина, община Благоевград, мол Благоевград, търговската улица и множество офиси на адвокати, нотариуси и ЧСИ.

Цена:285000€

Партерен Офис С Лице Към Пътя

Тип имот

Офис

Апартаменти

4

Бани

Площ

211

m2

Местоположение

ул. д-р Христо Татарчев 33А

Телефон за бърза връзка
Сподели в социалните мрежи:

Информация

Уникален офис с площ от 211кв.м., като 131кв.м. са на партерен етаж и 80кв.м. в сутерена. Има голяма витрина към улицата и място за Вашата реклама.

IMG_2085 2

Материали

Завършен е на 100% и е готов за работа. Има изградена инсталация за видеонаблюдение, монтирани ролетни щори на двата входа, монтирани ключове, контакти, осветителни тела, боядисани стени и тавани, монтиран гранитогрес по пода и напълно завършен санитарен възел.

Етажно разпределение

Съдействие за покупка на жилище с ипотечен кредит

Ние от Елегант Билд предлагаме съдействие при желание от Ваша страна да закупите някой от нашите имоти с ипотечен кредит, като ще ползвате преференциални условия и персонално обслужване!