Телефон за бърза връзка

Офис А3 в идеален център на Благоевград

гр. Благоевград

Офис в супер модерна офис сграда намираща се в ТОП центъра на гр. Благоевград. Състои се от две стаи, тераса, коридор и баня с тоалетна. Степента на завършеност е до ключ – входна блиндирана врата, вътрешни интериорни врати, плочки в банята и ламинат.

 

Цена:110 000€

Офис А3 в идеален център на Благоевград

Тип имот

Офис

Апартаменти

3

Бани

1

Площ

105

m2

Местоположение

ул. д-р Христо Татарчев 33А

Телефон за бърза връзка
Сподели в социалните мрежи:

Информация

Сградата е предвидена с луксозни общи части, красива окачена стъклена фасада с цвят антрацид, вентилируема фасада с каменна вата и еталбонд, стъклен панорамен асансьор, подземен и външен паркинг. Районът е изключително оживен, местоположението на сградата е с добра локация и отлична видимост.

Материали

Завършен е на 100% и е готов за нанасяне. Има монтирани ключове, контакти, осветителни тела, боядисани стени и тавани, монтиран гранитогрес по пода и напълно завършена баня с тоалетна, дограма ЕТЕМ Е50 плъзгане с повдигане, окачена фасада ЕТЕМ, стъклен асансьор, луксозно завършени общи части с гранит, два балкона с гранитогрес и стъклен парапет от триплекс.

Етажно разпределение

Съдействие за покупка на жилище с ипотечен кредит

Ние от Elegant Build предлагаме съдействи при желание от Ваша страна да закупите някои от нашите имоти с ипотечен кредит.