На едно обаждане от мечтания дом:

Мезонет В Гр. Благоевград

гр. Благоевград

Луксозен мезонет за продажба в идеален център на гр. Благоевград 187кв.м. чиста площ. Намира се на ул. Петко Д. Петков 9. Състои се от две нива: на първия етаж има просторна всекидневна с трапезария и кухненски бокс, килер за обувки и якета, тоалетна тераса и коридор. На втория етаж има две големи спални, две тераси и голяма баня с тоалетна с джакузи.

Цена:149 000€

Мезонет В Гр. Благоевград

Тип имот

Мезонет

Апартаменти

4

Бани

2

Площ

187

m2

Местоположение

Петко Д. Петков №9

Телефон за бърза връзка
Сподели в социалните мрежи:

Информация

Чистата застроена площ на мезонета е 139.13кв.м., като към него има мазе 14.46кв.м., таван 15.93кв.м. (пригоден като стая за живеене с баня и тоалетна) и гараж 17.35кв.м. Имота попада в синя зона и може да се извади безплатен талон за паркиране на 1бр. автомобил.

IMG_3862

Материали

Апартамента е изцяло изолиран от външната страна с 10см изолация, пвц дограма саламандър, естествен паркет по пода на спалните и напълно оборудвана кухня. Отоплението е решено чрез локално парно на ток и монтирани климатици във всяка стая.

Съдействие за покупка на жилище с ипотечен кредит

Ние от Елегант Билд предлагаме съдействие и индивидуално обслужване при желание от Ваша страна да закупите някой от нашите имоти с ипотечен кредит.