Телефон за бърза връзка

Двустаен Малинова долина 2

гр. София

Двустаен апартамент в сграда с АКТ 15 на 4-ти етаж. Състои се от спалня, всекидневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, коридор, склад за пералня и бойлер и тераса, на която се излиза от двете стаи.

Стаите са с правилни форми, източно изложение и гледка, която няма да се закрие, защото пред апартамента е общински парцел предвиден за трафопост, върху който най-вероятно ще се построи детска площадка.

Цена:110 000€

Двустаен Малинова долина 2

Тип имот

Двустаен апартамент

Апартаменти

2

Бани

1

Площ

65

m2

Местоположение

Малинова долина

Телефон за бърза връзка
Сподели в социалните мрежи:

Снимки на имота

Сградата е захранена с ТЕЦ, дограмата е SALAMANDER с троен стъклопакет, луксозно завършени общи части с декоративни мазилки и гранит, асансьор ORONA. До всеки апартамент има пуснат оптичен кабел за интернет и телевизия.

Очаква се акт 16 след 5 месеца, когато ще е готов и трафопоста. Има възможност за покупка на мазе, покрито и открито паркомясто. Огледи могат да се правят всеки ден в удобен за Вас ден и час.

1-1024x576 (1)

Материали

Стените в апартамента са на фина шпакловка, под – замазка, тераса – висококачествен гранитогрес и луксозни парапети, панорамни прозорци с PVC дограма Deceuninck и блиндирана входна врата. Общите части ще са луксозно завършени с гранит, алуминиеви парапети и по един електрически осем местен асансьор ORONA във всяка сграда. Външна изолация на стените 10см. Отоплението е на ТЕЦ. Супер качество на строителството с използвани най-модерни технологии и материали при изграждането.

Скица апартамент

Съдействие за покупка на жилище с ипотечен кредит

Ние от Елегант Билд предлагаме съдействие и индивидуално обслужване при желание от Ваша страна да закупите някой от нашите имоти с ипотечен кредит.