На едно обаждане от мечтания дом:

Елегант Лодж

Гр. Банско

Цена:450 000€

Елегант Лодж

Тип имот

Апартхотел

Апартаменти

38

Бани

Площ

4700

m2

Местоположение

ул. Стражите №4

Телефон за бърза връзка
Сподели в социалните мрежи:

Информация

Разработен бизнес с постоянни клиенти. Продават се 5 стаи находящи се на последния етаж на сградата, лоби бар, ресторант, релакс зона включваща басейн, джакузи, финландска сауна, парна баня, масажни кабинети, солариум, съблекални, фитнес, перално помещение, напълно оборудвана професионална кухня, обзавеждане и ноу хау + обучение на персонал и предоставяне на информация и контакти на партньори, клиенти и доставчици! Има изградена отоплителна система на газ и резервен вариант – на пелети.

Релакс зона

Това магическо място, изпълнено с позитивна енергия, предлага на своите гости невероятен релакс център, който включва вътрешен плувен басейн, джакузи, турска баня, парна баня, инфрачервена сауна, финландска сауна, фитнес, парна кабина, солариум, масажни кабинети, разнообразие от терапии и салон за красота. В релакс центъра можете да изпитате абсолютна релаксация, с предлаганите ароматерапии, широка гама от масажи, уелнес терапии и още много повече. Всичко това създава оптималните условия за невероятна почивка за нашите гости и незабравимо изживяване в Банско като цяло.

Съдействие за покупка на жилище с ипотечен кредит

Ние от Елегант Билд предлагаме съдействие при желание от Ваша страна да закупите някой от нашите имоти с ипотечен кредит.