На едно обаждане от мечтания дом:

Елегант Лукс

Гр. Банско

Цена:1 150 000€

Елегант Лукс

Тип имот

Апартхотел

Апартаменти

47

Бани

Площ

2000

m2

Местоположение

ул. Полежан №3

Телефон за бърза връзка
Сподели в социалните мрежи:

Информация

Разработен бизнес с постоянни клиенти не само през зимния сезон, а и през цялата година!

Състои се от 47 апартамента, от които 9 са продадени и не се отдават или капацитет от 124 легла. Продават се около 2000кв.м, представляващи 8 апартамента, 2 ресторанта, лоби бар, рецепция, спа център, зала за игри, фитнес, всички общи помещения, складове, тоалетни, кухня с цялото кухненско оборудване, обзавеждане и ноу хау + обучение на персонал и предоставяне на информация и контакти на партньори, клиенти и доставчици! Има изградена отоплителна система на газ и резервен вариант – на дизел.

A la carte 1

Релакс зона

“Елегант Лукс” е превъзходен ваканционен комплекс и привлекателно място за любителите на ски и летния туризъм, заради отличната локация на хотела:  само на 3 минути до кабинковия лифт и на 7 минути до стария град.

Елегантният ни хотел ще Ви очарова с любезното си гостоприемство и учтиво  обслужване. Това кътче от рая ще ви предложи невероятен микс от допълнителни услуги за всеки сезон от годината. Разположен в подножието на Пирин планина, хотел Елегант Лукс е нарицателно за премерен лукс, уютна обстановка и изобилие от зеленина.

Съдействие за покупка на жилище с ипотечен кредит

Ние от Елегант Билд предлагаме съдействие при желание от Ваша страна да закупите някой от нашите имоти с ипотечен кредит.